Van gyógymód a reumatológiai és ízületi prob

Gyógyítható reumatológiai megbetegedések és ízületi bántalmak

Mégis gyógyíthatóak a reumatológiai problémák

 

Egy új lehetőség                                                                                                 Guna.néni

 

A képen lévő Hölgy már nem tudott a tolószékből felállni, de a különleges GUNA-terápia folytán valóra vált, amit már a hagyományos orvoslás lehetetlennek tartott.

Dr. Gundrum Beáta már nem első ízben örült együtt betegével, mert közösen hittek a gyógyulásban, amit a Doktornő speciális szaktudása alapozott meg.

A GUNA ampullák, amelyek kollagént, vizet és természetes növényi és ásványi anyagokat tartalmaznak, olyanok, mint a slussz kulcs az autóban. Akupunktúrás pontokon való bejuttatásuk serkenti a szervezet problémás területének működését.

 

Mit is takar a GUNA terápia

 

Azokra az ízületi, reumatológiai problémákra, amelyeken a hagyományos orvoslás nem tud segíteni, arra ad megoldást a GUNA terápia. Sokszor újra és újra mennek a betegek a tüneti kezelésekre, de lényegében nem változik semmi.

A GUNA terápiában használt ampullák kollagénnel és ásványi anyagokkal töltik fel a szöveteket, ezáltal segítve azok működését, gátolják a progresszív ízületek degenerációját, valamint megerősítik a hipermobil szalagokat. Ez a teljesen természetes anyag akupunktúra segítségével jut be a szervezet problémás területére. Az ősi keleti orvoslásból ismert pontokon injektálja be az orvos-szakértő az ampullák tartalmát. Mivel valóban természetes alapú, semmiféle mellékhatása nincs.

Hány kezelésre van szükség?

 

Személyenként változó, de legtöbbször 3-5 alkalomra van szükség ahhoz, hogy a gyógyulási folyamatban látványos eredményt érjenek el.

 

Hol segíthetnek konkrétan?

 

Dr. Gundrum Beáta belgyógyász főorvosnő, akupunktőr és a GUNA terápia specialistája a Vita-Pharm Magánklinikán vár szeretettel és megfelelő gyógyírrel minden hozzá fordulót.

 

Címkék:

Kommentek

 1. vitapharm szerint:

  Kedves Viki!

  Noha korábban válaszoltam a kérdésére, most azt látom, az mégsem jelent meg. Gyanítom, hogy azért, mert a honlapunkon az Árlistát belinkeltem, ezért arra kérem, hogy a szövegen belül az utolsó sorban (Hol segíthetnek konkrétan?) bekezdésben a Vita-Pharm Magánklinikára kattintson rá, mert azt eleve átkattintósan szerkesztettem meg. Ott az Árlista fejlécén találja a GUNA árak ITT blokkban a választ.
  Ezt azzal egészíteném még ki, hogy rengeteg pénzt költünk fájdalom és gyulladáscsökkentő gyógyszerekre, valamint egy esetleges műtét (pl. porckorongsérv) után járó borítékolós apanázs se pénztárcakímélő.
  Ezekkel összevetve a korábban talán felmerült anyagi kérdések már nem is kapnak teret, hiszen így már a GUNA nem csak természetes, hosszan tartó, úttörő megoldás a fájdalmakra, de még anyagilag is megéri.
  Remélem, segíthettem!
  További szép napot kívánok!

 2. vikikassai7 szerint:

  Mennyiért ?


Kommenteléshez kérlek, jelentkezz be.

Üdvözlünk a Egészségblogon! Belépés Regisztráció Tovább a Házipatikára!